29 Ekim 2009 Perşembe

Ali Poyrazoğlu'nun, Seray Sever'in bir programına konuk olduğunda aniden Sever'in kalçasını tuttuğu görüntüler rekor kırmış.


CNNTURK'te Saba Tümer'in programın akonuk olan Ali Poyrazoğlu, o dönem çok konuşulan bu görüntülerin internette 25 milyon kez izlendiğini anlattı.

O günü anlatan ünlü tiyatrocu, "Şöyle bir güzel baktım eti sıkı mı değil mi diye. Sıkıymış" ifadesini kullanarak Seray Sever'in çok samimi çok içten bir insan olduğunu söyledi ve "Rahat kaldırdı, ağır bir şakaydı ama millet ne meraklıymış. İşi gücü bırakmış bizi izliyorlar. Dünyanın her yerinde, çıldırmış gibi" diye konuştu.

POYRAZOĞLU SERAY SEVER'İ KIZDIRDI

Bu görüntülerin tekrar gündeme gelmesi üzerine Seray Sever , bir açıklama yaptı:

“Yaklaşık iki yıl önce Türkmax’da yayınlanan ‘Seray Sever ve Erkekler’ şov programıma konuk olmuş, oyunculuğuna ve sanatına saygı duyduğum çok değerli usta Ali Poyrazoğlu’nun programda gerçekleştirdiği ‘canlandırma’nın tekrar gündeme getirilmesinden büyük üzüntü duymaktayım. Duruşum ve sanatçıya olan saygımdan dolayı bugüne kadar konuyla ilgili konuşmamayı tercih ettim. Ancak, konunun tekrar tekrar aleyhime kullanılan bir malzeme yapılmasını anlamam maalesef mümkün değil. Bu haberler, kişiliğime büyük zarar vermektedir. Konuya aynı hassasiyeti göstereceğinizi düşünerek, bu açıklamamın yayınlanmasını önemle rica ederim”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder