4 Kasım 2009 Çarşamba

Aydan Şener, Nasıl Bir Program Yapacak?

Kanaltürk'te Müge Dağıstanlı ve Sema Eren'in Sunduğu 'Orada Neler Oluyor?' Programına Konuk Olan Aydan Şener, Yeni Programını Anlattı.

Kanal T'de Aralık Ayında Ekrana Gelecek Olan Bir Programa Hazırlandığını Söyleyen Aydan Şener, "Çok İddialı ve Bomba Gibi Gelecek. Bence Bir Çok Kanala Rakip Olacak Yeni Bir Kanal. Sohbet Programı Olacak" Diye Konuştu.

Hülya Avşar ve Saba Tümer'e Rakip Gösterilmesi İçin "Çok Severim Hülya'yı da Saba'yı Da. İyi Arkadaşlarım Onlar Da. Zaten Televizyonlardaki Formatlar Kısıtlı. Belli Başlı Formatlar Var" Diyen Aydan Şener, Benzer Bir Program Yapacağını İfade Etti.

"Popülerlikten Çok, Benimki Her Kesime Hitap Edecek" Diyen Aydan Şener, Herkesin Gelip Kendisini İfade Edebileceği, Yaptıklarını ve Yapacaklarını Anlatabileceği Bir Program Olacağını ve Programın Hafta İçi Her Gün Yayınlanacağını Belirtti.

Şu Dönem İçine Sinen İyi Bir Proje Olmadığı İçin Dizilerde Yer Almayacağını da Belirten Aydan Şener, Program Teklifi Aldığında Biraz Paniklediğini Ancak Gülgun Feyman'ın Desteğiyle Yapmaya Karar Verdiğini Söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder