4 Kasım 2009 Çarşamba

Beren Saat şimşekleri üstüne çekiyor


Ateşli sevişme sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, takdir gördüğü kadar eleştiriliyor da. Beren Saat son olarak sevgilisinden veto yedi ve Haydar Dümen tarafından sanata darbe vurmakla eleştirildi.
03 Kasım 2009 - 10:22

Beren Saat şimşekleri üstüne çekiyor

Epey bir süredir oynadığı rollerle gündeme bomba gibi düşen ve ateşli sevişme sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, takdir gördüğü kadar eleştiriliyor da.

Beren Saat son olarak sevgilisinden veto yedi ve Haydar Dümen tarafından sanata darbe vurmakla eleştirildi.

Beren Saat, Aşk-ı Memnu dizisindeki sevişme sahnelerinde araya yastık koyduğunu, Gece'nin Kanatları filminde de kendini ten renkli bir kumaşla kamufle ettiğini söylemişti.

Sevglisi de Beren'i engelledi

Yer aldığı 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki sevişme sahnelerinin ardından 'Gecenin Kanatları' filmindeki sahnelerle gündemden inmeyen güzel oyuncu Beren Saat'e sevgilisinden veto geldi. Sevgilisi Yönetmen Levent Semerci; Saat'e hem sevişme sahnelerinde yer alma hem de bu konularda röportaj verme yasağı koydu. Araları gergin olan, hatta görüşmeyen ikili Beren Saat'in yasağa uyacağını söylemesi üzerine görüşmeye başladı.

Haydar Dümen, Beren Saat'e kızdı!

Öte yandan Haydar Dümen, Beren Saat'in sevişme sahnesinde aralarına yastık koydukları şeklindeki açıklamasının sanata bir darbe olduğunu söyledi.

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Haydar Dümen, sinema, dizi veya tiyatrodaki öpüşme sahneleriyle ilgili olarak oyuncuların yaptıkları 'Etkilendik, etkilenmedik' şeklinde yapılan açıklamalara kızarak bu tür açıklamaların sanata ve sanatçıya olan güveni zedeleyeceğini ifade etti.

Dümen, Aşk-ı Memnu'nun çok konuşulan sevişme sahnesiyle ilgili spekülasyonlar nedeniyle Beren Saat'e de kızdı ve "Sen bana sanatçı olarak 'Aramıza yastık koyuyoruz' dersen, baştan sona müstehcen bir deyimdir bu! Niye yastık koyuyorsun kardeşim sen sanatçısın.... Demek ki senin beynin başka yerde, bedenin alt tarafın başka yerde, yastık koyma gereği duyuyorsun. O zaman sen sanatçı değilsin!" diye konuştu.

Dr. Haydar Dümen, sanatçıların bu tür sahnelerle ilgili açıklama yapma zorunluluğu duymamaları gerektiğinin altını çizerek "Bana ne, hisset hissetme bu seni ilgilendirir. Kimseye hesap vermeyeceksin ama benim aklıma, araya yastık koyarım dersen,hissini bırak, çok müstehcen bir şey söyledin. Bu müstehcenlikten dolayı da ben yılların ruh hekimi olarak seni asla affetmiyorum" diye konuştu.

Dümen, bu tür açıklamaların Türk sanatına bir dinamit koyma niteliği taşıdığını savundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder