17 Kasım 2009 Salı

Ferdi Tayfur'u Çileden Çıkardılar!


Turgut'un dağa kaldırırım dediği Rojin'i konuk eden Ferdi Tayfur, yazılanlar karşısında resmen çileden çıktı!




Ferdi Tayfur canlı yayında resmen çıldırdı! Rojin'i konuk ettiği programında, Akşam'dan Serdar Turgut'a "şakayı kaka yaptın" diyerek eleştiren, kendisi hakkında yazılan bazı yazılara da ateş püsküren Tayfur, programda kendisi için düzenlenen doğum günü partisiyle de biraz olsun keyiflendi.

Kanal 7'de "Boynu Bükük Şarkılar" adlı programda, her hafta hayranlarıyla buluşan Ferdi Tayfur canlı yayında, bazı köşe yazarlarına öfkelenince çığrından çıktı. Programın ilk bölümünde Rojin'i konuk eden ve Serdar Turgut'a, tartışma yaratan köşe yazısıyla ilgili sert eleştiriler yönelten Tayfur, böyle şaka olmaz derken "şakayı kaka yaptın" böyle yazı yazılmaz diye uyardı.

İşte programdaki o ilginç anlarda söylenen sözler;

Ferdi Tayfur: Köşe yazarlarımız felan biliyorsunuz, çok değerli köşe yazarlarımız var. Halkımızla felan iç içe, dertlerinin ortağı olan, yol gösteren. Zamanı geldiği zaman hükümetleri eleştiren, zamanı geldiği zaman devleti eleştiren. Yani doğru yolu gösteren çok okumuş, bilgili köşe yazarlarımız var. Onları, buradan gönülden alkışlamanızı istiyorum. Ama birileri var ki kalemlerine, dillerine sahip olsunlar.

(Rojin eleştirilere kafasını sallayarak destek veriyor)

"ŞAKA DEĞİL KAKA KAKA!"

F.T: Bu ülkenin insanları bazı şakaları kaldıramazlar. Onlar akılları sıra herşey şaka şaka da... Ha ha haa.. Onlara göre ama yok abi bize göre şaka değil. Ha ha ha değil bize göre kaka kaka! Evet abi..

(Rojin'i işaret ederek)

F.T: O bakımdan Rojin'e bir takım haksızlıklar yapıldı, buradan ona geçmiş olsun diyorum. Hiç üzülme, kendini üzme sen büyük bir sanatçı olduğun için sana bu laf geldi. Sanatçılar, her zaman için ayakta ve dimdiktirler. İstediği kadar yazsın çizsin, karikatür yapsın felan hava abi bunlar hava.

-Sanatçı gerçekten kendisine çok güzel bir yer edinmişse, onu yıkmak çok zor.

(Ferdi Tayfur sinirleniyor ve kamerayı işaret ederek)

-Silselerdi beni silerledi. Silebilselerdi beni silebilirlerdi. Silebilselerdi beni silerdiler beni!... Silemezler...

-Bu hikayeyi önümüzdeki haftalarda anlatacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder