18 Kasım 2009 Çarşamba

Hiçbirşey göründüğü gibi değil


Oyuncu Irmak Ünal oyunculuk deneyimlerini anlattı.

18.11.2009 16:28

4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali kapsamında kursiyerlerle deneyimlerini paylaşan oyuncu Irmak Ünal, 'bu pembe dünyanın arkasının da gerçekten göründüğü gibi pembe olmadığını' söyledi.

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ücretsiz sinema kurslarında ünlü oyuncu Irmak Ünal 'oyunculuk' deneyimlerini paylaştı. Bursalı sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz sinema kursları, alanlarında uzman sinema emekçilerini ve ünlü isimleri kursiyerlerle buluşturdu. Yönetmenlikten, sinema tarihine, kurgudan makyaja kadar pek çok dersin verildiği ve geniş içeriğiyle dikkat çeken kurslarda, ünlü oyuncu Irmak Ünal da 'oyunculuk' dersi verdi.

Programla ilgili davet aldığında sinema gönüllüleri için ne verebileceğini düşündüğünü samimiyetle ifade eden Ünal, "Burada, sinema kursiyerlerine kendi 'oyunculuk' deneyimlerimi aktardım. Onlara yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgilerimi paylaştım. Bu pembe dünyanın arkasının da gerçekten göründüğü gibi pembe olmadığını söyledim ve kendimden örnekler verdim." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder