4 Kasım 2009 Çarşamba

Bihter Daha Çok Ağlatacak!

Aşk-ı Memnu'nun Senaristleri, Dizinin Akıbeti Hakkında Bilgi Verirken Bihter'e Üzüldüklerini SöyledKanal D'nin Sevilen Dizisi Aşk-ı Memnu, Bu Sezon Sonunda Ekranlara Veda Edecek.

Dizinin Senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, Ntv'de Gülay Afşar'ın Sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' Programına Konuk Olarak Merak Edilen Sorulara Yanıt Verdiler.

Soluksuz İzleyeceksiniz

Ece Yörenç, Dizinin 2. Sezonunda, Yani Bu Sezon Sonunda Biteceğini Belirtti. "Esas Hikaye Bu Sezon Başladı ve Şimdi Biz 13. Bölümü Yazıyoruz. Soluksuz İzleyecekler Bu Sezon Sonuna Kadar. Çok Aratacak Tempo" İfadesini Kullanan Yörenç, Adnan Bey'in, Behlül ile Bihter Aşkını Anlaması İçin de Daha Uzun Zaman Olduğu Tiyosunu Verdiler.

Melek Gençoğlu İse Adnan Bey'in Yasak Aşkı Bilmesiyle İlgili Olarak "Bunu Düşünmek Bile Diziyi Bitittirir" Diye Konuştu.

En Acıklı Karakter Bihter

Halit Ziya Uşaklıgil'in Romanın 400 Küsur Sayfa Olduğunu İfade Eden Yörenç, Kitabın Yarısının, Karakterleri O Yasak Aşka Getiren Psikolojilerinin Anlatımlarıyla Dolu Olduğunu Söyledi. Yörenç, Bihter'le İlgili Olarak Şu Çarpıcı Tesbiti de Yaptı:

"Bir Kere Firdevs Hanımın Kızı Olmak Başlı Başına Bir Durum Bihter İçin ve Bu Tutkulu Aşkı İlk Defa Evliliğinde Yaşamak Çok Önemli Bir Durum. Firdevs Hanıma Doğru Giden Sürecindeki Psikoloji Çok Etkili. Bence En Acıklı Karakter Bihter'in Durumu."

Bihter Çok Ağlatacak

Aslında En Sahici Durumun Bihter'in Yaşadıkları Olduğunun Altını Çizen Ece Yörenç, "Etrafındaki Nihal'i, Adnan'ı Bir Tarafa Koyarak Söylüyorum, Aşkın Kahramanı Olarak, Bihter Çok Ağlatacak, Üzecek, Heyecanlandıracak" Diye Konuştu.

Senaristler, Behlül'ün Bu Kaçak Dövüşen Hallerinin de Devam Edeceğini Söylediler.
iler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder